CORONA.jpg

CORONA MAATREGELEN

19/03/2020

 

Corona maatregelen

18 Maart 2020, 

 

Beste klanten, 

 

De situatie rond het coronavirus – COVID-19 – verandert snel. Naar aanleiding van de gisteren afgekondigde verstrenging van de maatregelen, en om uw gezondheid en die van ons team zoveel mogelijk te beschermen, hebben ook wij onze werking aangepast.

 

Bereikbaarheid

Wij werken voorlopig verder, deeltijds vanop kantoor en waar mogelijk van thuis uit. Dit betekent dat wij via mail en telefoon verder op de gekende nummers bereikbaar zijn. Om persoonlijke contacten zoveel mogelijk te vermijden, hebben we echter beslist om met onmiddellijke ingang achter gesloten deuren te werken.

 

Bestellingen en leveringen

Om contacten te vermijden worden afhalingen zonder voorafgaande bestelling niet toegestaan en afhalingen in het algemeen gemeden. U kan uw bestelling via e-mail of telefoon doorgeven, bij voorkeur versturen wij uw bestelling met pakketdienst of transporteur. We voorzien daarom uitzonderlijk in franco levering voor de komende periode (voor voorraadartikelen en met uitzondering van de gekende volumetransporten), en wel als volgt:

-   Franco levering voor alle bestellingen hoger dan 50,00 €

-  Bestellingen die per pakketdienst kunnen geleverd worden, worden de dag nadien geleverd bij bestelling voor 14h00.

-  Bestellingen die per transporteur dienen geleverd worden, worden de dag nadien geleverd bij bestelling voor 11h00.

 

Afhalingen

Wenst u toch af te halen, dan zal er een vast afhaalmoment zijn. De dag nadat u de bestelling geplaatst heeft, kan die afgehaald worden tussen 8h30 en 9h30. De bestelling zal op een duidelijke plaats voor u klaar staan met de nodige documenten erop bevestigd. Wij verlenen GEEN assistentie bij laden en lossen, gelieve u daarop te voorzien.

Wij herhalen dat wij bij voorkeur alles versturen en het aantal afhalingen zoveel mogelijk wensen te beperken.

 

Bezoeken

Alle bezoeken worden voorlopig geschrapt tot en met 05.04.20

 

Wij doen ons uiterste best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, we vragen echter om uw begrip als in deze crisistijden niet altijd alles even vlekkeloos verloopt.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en hopelijk tot binnenkort in goede gezondheid !

 

Met vriendelijke groeten,

Het Speck-team.