BADU JET TURBO PRO BLAUWE RECLAME PAGINA

Badu Jet Turbo Pro - Welcome to the limit -

24/04/2020

Speck - Welcome to the limit 

 

(bekijk het promo-fimpje en druk op onderstreepte link)

De nieuwe en innovatieve Badu Jet Turbo Pro tegenstroominstallatie.

 

Met de Badu Jet Turbo Pro, lanceert Speck pompen een unieke tegenstroominstallatie voor het premium segment op de markt. Het gelijkmatige en zachte stromingspatroon creëert een bijna natuurlijke zwemervaring in uw zwembad. Daarachter steekt een propeller technologie die nog meer voordelen voor zwembadbouwer en zwembadeigenaar biedt.

 

In tegenstelling tot de vroegere Badu tegenstroominstallaties, heeft de Badu Jet Turbo Pro een propeller in plaats van een nozzle. Deze nieuwe technologie creëert een gelijkmatige en zachte stroming en zorgt ervoor dat monotone stromingen op specifieke lichaamsdelen vermeden worden. Het optimale stromingsbeeld wordt gekenmerkt door lage golven en weinig opspattend water en valt ook door het gereduceerde watergeruis aangenaam op !

 

Met een debiet tot 350 m³/h, heeft de Badu Jet Turbo Pro een wezenlijk groter debiet dan de conventionele tegenstroominstallaties, bovendien is ze duidelijk stiller. Het vermogen van de installatie kan traploos aangepast worden via sensortoetsen onder water of met een meegeleverde afstandsbediening. Zo kan je het systeem perfect aanpassen aan je individuele wensen: resultaatgerichte training, professionele workout, revalidatietraining, relaxatie, plezier…

 

 

 

Voor meer info; neem contact op met onze dienst Zwembadverkoop of check onze productpagina

- maximebatselaere@speckpompen.be

- sheilapetit@speckpompen.be