Producten

Specialist
in pompen

We zijn invoerder en verdeler van de Duitse Speck Pompen. U vindt bij ons aanvullend ook pompen en toebehoren van andere merken.
 

We putten uit meer dan 100 jaar ervaring en kennis om in heel uiteenlopende sectoren steeds de meest geschikte pomp te leveren. We bieden standaardoplossingen, maar zeker ook maatwerk in verschillende toepassingsgebieden: industrie, huistechniek, zwembadtechniek, cleaning en waste water.

Voor de zwembadmarkt gaan we net iets verder dan enkel pompen, we bieden ook alle toebehoren aan, van filters tot verwarming en alles ertussenin.

luke-collinson-_ix7oXz4kXo-unsplash

Producten

Sinds jaar en dag zijn we met Speck Pompen vertegenwoordigd in de markt van de huishoudelijke pompen. Regenwaterrecuperatie, oppompen van putwater, drukverhoging, appartementen… voor elk van deze velden bieden wij een gepaste pomp.

Van de klassieke zuigerpomp, naar onderwaterpompen en meertrapse verticale pompen, tot dompelpompen in allerlei maten en gewichten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.  Loodgieters, aannemers en groothandels in sanitair materiaal helpen wij graag bij het bepalen van de juiste pomp voor de juiste toepassing.

Categorie_Huistechnieken