Producten

Specialist
in pompen

We zijn invoerder en verdeler van de Duitse Speck Pompen. U vindt bij ons aanvullend ook pompen en toebehoren van andere merken.
 

We putten uit meer dan 100 jaar ervaring en kennis om in heel uiteenlopende sectoren steeds de meest geschikte pomp te leveren. We bieden standaardoplossingen, maar zeker ook maatwerk in verschillende toepassingsgebieden: industrie, huistechniek, zwembadtechniek, cleaning en waste water.

Voor de zwembadmarkt gaan we net iets verder dan enkel pompen, we bieden ook alle toebehoren aan, van filters tot verwarming en alles ertussenin.

luke-collinson-_ix7oXz4kXo-unsplash

Producten

Hoge druk techniek

Speck was één van de pioniers in Europa bij de ontwikkeling van de drieplunjerpompjes en kon al heel vroeg een uitgebreid gamma aan pompjes voorstellen, destijds voornamelijk op cleaning gericht. Het gamma werd gedurende de laatste decennia gevoelig uitgebreid en we kunnen nu pompen aanbieden voor vermogens van 0,5 tot 115 kW of 50 cm³/min tot 650 l/min. Ook voor hogere drukken werden pompen ontwikkeld en drukken tot 1200 bar behoren nu tot de mogelijkheden.

We concentreren ons ook op bepaalde nichemarkten zoals; voedingspompen voor stoomketels, pompen voor de PU-productie, verpompen van CO2, enz…

Categorie_Hogedruktecniek